Wijnaldum heeft duidelijke voorkeur bij terugkeer in Nederland: 'Dat is mijn club'

Wijnaldum heeft duidelijke voorkeur bij terugkeer in Nederland: 'Dat is mijn club'

15-11-2022 19:26
141

Georginio Wijnaldum sluit een terugkeer bij Feyenoord niet uit. Dat laat de middenvelder weten in een interview bij Mirror Talk van ESPN.

De middenvelder krijgt de vraag of hij zijn carrière liever bij PSV of Feyenoord zou afsluiten. "Feyenoord", kiest Wijnaldum stellig. De spelverdeler was in het verleden voor allebei de clubs in Nederland actief, maar heeft een duidelijke voorkeur. "Het is natuurlijk altijd moeilijk om te zeggen naar welke club je gaat, maar Feyenoord is mijn club."  

Op jonge leeftijd kon Wijnaldum ook nog naar Ajax, maar het toenmalige Sparta-talent koos op zestienjarige leeftijd voor Feyenoord. "Ik kwam als zestienjarige bij het eerste. Sparta had een samenwerking met Ajax, dus dat had ook zomaar gekund. Ik kon naar Feyenoord en naar Ajax en Sparta had natuurlijk liever dat ik naar Ajax ging. Maar ik ben altijd Feyenoord-supporter geweest. Dus was de keuze makkelijk", aldus Wijnaldum.

Bij Feyenoord werd Wijnaldum goed opgevangen door Pierre van Hooijdonk, ondanks zijn reputatie met jongere spelers. "Van Hooijdonk stond er niet echt goed op bij de jonge gasten, maar ik heb eigenlijk een heel goede band met hem gehad en hij was er ook echt om me te helpen. In de media was het echt: Van Hooijdonk kan niet omgaan met jonge gasten. Maar bij mij was het helemaal anders. Hij hielp me ook en kwam naar me toe."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie