Ronaldo nog niet klaar met Ten Hag: 'Ik voelde me geprovoceerd, geen respect'

Ronaldo nog niet klaar met Ten Hag: 'Ik voelde me geprovoceerd, geen respect'

17 november - 21:37 Laatste update: 21:40
149

Cristiano Ronaldo stopt met voetballen als Portugal het WK in Qatar wint. Dat vertelt de superster in gesprek met Piers Morgan. Ronaldo haalt ook nogmaals uit naar manager Erik ten Hag, die onrespectvol met de vedette zou zijn omgegaan.

"Als we met Portugal het WK winnen dan stop ik honderd procent", vertelt Ronaldo in het explosieve interview. "Ik voel me ook echt klaar voor dit toernooi. Ik denk dat het een ongelofelijk WK zal worden voor mij. Ik ben er mentaal en fysiek helemaal klaar voor. Ik denk ook dat we een goede kans maken om te winnen." Ronaldo speelt in de poulefase tegen Ghana, Uruguay en Zuid-Korea.

Ook haalt Ronaldo wederom uit naar zijn manager Ten Hag. Al eerder liet de Portugees weten niet gediend te zijn van het gebrek aan respect bij de Nederlandse trainer en ook nu spreekt hij zich uit. "Hij respecteert mij gewoon niet op de manier waarop ik dat verdien. Daarom ben ik tegen Tottenham Hotspur weggelopen. Ik heb daar wel spijt van, maar ik voelde me ook echt geprovoceerd. Het is voor mij onacceptabel dat je me voor drie minuten laat invallen. Zo’n type speler ben ik echt niet."

Ronaldo was het na het weglopen ook totaal niet eens met de schorsing die hij kreeg van Ten Hag. Hij mocht drie dagen niet meedoen met de selectie. "Ik voelde me echt teleurgesteld. Natuurlijk heb ik een fout gemaakt, want ik ben ook maar een mens. Maar een schorsing van drie dagen vond ik echt veel te ver gaan. Zo sta ik er in."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie