Fernandes over 'kille' begroeting met Ronaldo: 'Ik maakte grapjes met hem'

Fernandes over 'kille' begroeting met Ronaldo: 'Ik maakte grapjes met hem'

18-11-2022 14:46
23

Bruno Fernandes heeft nog steeds een goede band met teamgenoot Cristiano Ronaldo. De Portugezen leken bij aankomst bij de nationale ploeg een wat kille ontmoeting te hebben, maar volgens de middenvelder moet daar niet te veel achter worden gezocht.

Ronaldo werd de afgelopen dagen wereldnieuws vanwege zijn interview met Piers Morgan. In dat gesprek liet de Portugees zich meerdere malen uit over zijn manager Erik ten Hag, oud-ploeggenoten bij Manchester United en de manier waarop met hem wordt omgegaan bij de club. Fernandes weet echter niets van alle beschuldigingen die Ronaldo in het interview heeft gedaan. "Ik heb het niet gelezen", vertelt de middenvelder bij Sky Sports na afloop van de wedstrijd tegen Nigeria donderdagavond.

Wedden

Meer odds

Fernandes vindt dat iedereen binnen de Portugese selectie zich nu vooral op het teamgevoel en het WK moet focussen. "De bondscoach drukt ons de laatste dagen alleen maar op het hart dat het om het team gaat bij Portugal. Sinds ik hier ben is dat voor de bondscoach het allerbelangrijkste. Alle neuzen staan dezelfde kant op."

Ook is Fernandes het niet eens met de meningen over zijn begroeting met Ronaldo. Volgens de middenvelder zou die helemaal niet kil zijn geweest. "Ik heb gezien dat ze erover praten, sommige programma’s hadden het er zelfs 45 minuten lang over. Ik maakte een grapje met Ronaldo, maar dat hebben ze niet uitgezonden. Als ze volledig de waarheid laten zien, dan weten mensen wat er in die video is gebeurd."