Fernandes wil niks veranderen bij Man United: 'Vertrouwen is juist gegroeid'

Fernandes wil niks veranderen bij Man United: 'Vertrouwen is juist gegroeid'

5 oktober - 16:54 Laatste update: 17:00
16

Bruno Fernandes ziet geen reden tot aanpassingen bij Manchester United. Volgens de aanvoerder van de Engelse club is één slechte prestatie, zoals in de Manchester derby, geen reden om veranderingen door te voeren. Ook zijn rol als captain ziet de Portugees niet anders.

"Het vertrouwen is gegroeid", merkt Fernandes op tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd van donderdag tegen Omonia Nicosia. "We hebben het de laatste tijd gewoon goed gedaan. We kunnen niet alles wat we de laatste wedstrijden geleerd hebben, in de prullenbak gooien vanwege een slecht resultaat. Dat hebben we ook niet gedaan in de eerste twee duels van het seizoen en dat gaan we nu ook niet doen."

Fernandes vindt niet dat hij als captain meer verantwoordelijkheden heeft dan de rest van het team. Volgens de Portugees moet iedereen dezelfde spirit hebben voor ze een wedstrijd spelen. "De verantwoordelijkheid voor iedereen bij ons is dat je mag spelen voor deze grote club. Dat moeten we allemaal hebben, ongeacht wie de captain op het veld is. Het is natuurlijk een eer dat je hier aanvoerder mag zijn, maar iedereen moet dezelfde strijd leveren voor het logo dat je draagt."

Volgens de Portugees is er wel goede meeting geweest over het debacle van afgelopen zondag. "We hebben een goede meeting gehad en daar zijn een hoop dingen uitgekomen die we zondag niet goed hebben gedaan. Ik zei het na de wedstrijd al, maar we krijgen drie goals uit een counter, terwijl Manchester City hoog druk op ons zette. Dat hadden we kunnen voorkomen en dat mag ons ook nooit meer gebeuren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie