Heerenveen houdt rekening met miljoenentransfer Noppert: 'Hebben hem wel nodig'

Heerenveen houdt rekening met miljoenentransfer Noppert: 'Hebben hem wel nodig'

24-11-2022 14:33 Laatste update: 16:51
105

Andries Noppert staat bij het Nederlands elftal onder de lat en tegen Senegal maakte hij een ijzersterke indruk. Dat maakt zijn club SC Heerenveen trots, maar tegelijkertijd brengt dat ook een beetje onzekerheid met zich mee. Want hoe ziet de toekomst eruit voor de goalie?

In gesprek met Voetbal International zegt technisch manager Ferry de Haan trots te zijn. "Voor Andries is het schitterend wat er gebeurt. Een prachtig verhaal, we zijn erg blij voor hem." Noppert is in één klap wereldberoemd geworden. "Of clubs al in de rij staan voor hem? Nee, nul komma nul. Er heeft niemand gebeld", antwoordt De Haan. "Is dat niet verrassend? Ja, misschien wel, maar wat niet is kan nog komen", is de technisch manager realistisch.

Heerenveen staat in de Eredivisie op een achtste plek en na het WK hopen de Friezen nog een paar plekjes te klimmen. "We zitten eigenlijk niet op een transfer te wachten. Het liefst zien we dat hij gewoon blijft. We willen na de winter zo goed mogelijk voor de dag komen en daar hebben we Andries bij nodig."

"Als Andries zo doorgaat en Oranje ver komt, dan zal er ongetwijfeld interesse komen. Als dat gebeurt, moeten we op dat moment niet doen alsof we er verrast door zijn", aldus De Haan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s