Nederland gaat weer voor Gakpo-De Jong en clean sheet Noppert tegen Ecuador

Nederland gaat weer voor Gakpo-De Jong en clean sheet Noppert tegen Ecuador

25-11-2022 08:00 Laatste update: 28-11-2022 09:36

ADVERTORIAL – Vrijdagmiddag speelt het Nederlands elftal zijn tweede groepswedstrijd op het WK in Qatar. De ploeg van de goed gehumeurde Louis van Gaal ontvangt de vechtersploeg van Ecuador, waar hetzelfde kunstje tegen moet worden geflikt als tegen Senegal. Bookmaker Unibet heeft weer een aantal heerlijk verhoogde odds voor je klaargezet!

Zien we de Gakpo-De Jong-tandem weer tegen Ecuador?

Tegen Senegal leek het er lang op dat de wedstrijd zou gaan eindigen in de brilstand, maar in de 84e minuut was daar dan die flits waar alle Nederlanders op hoopten. Frenkie de Jong kreeg de bal ingespeeld van Memphis Depay waarna hij een heerlijk vallend balletje richting Senegal-doelman Edouard Mendy verstuurde. Cody Gakpo was daar na een geweldige loopactie als de kippen bij en verschalkte de Chelsea-sluitpost met een rake kopbal. Gaan we eenzelfde soort situatie weer zien tegen het verdedigend gedisciplineerde Ecuador? Op Unibet staan verhoogde odds voor een openingsdoelput van Gakpo (10.50) en een assist van De Jong (7.25).

Noppert op zoek naar een nieuwe cleansheet, levensgevaarlijke Van Dijk

Wie ook terugkijkt op een lekkere pot tegen Senegal, is Andries Noppert. De doelman heeft zich in één avond razend populair gemaakt in Nederland door een foutloze wedstrijd te keepen en een mooi, eerlijk interview te geven bij de NOS. Waar Van Gaal normaal gesproken niet te veel prijsgeeft over zijn opstelling, bombardeerde hij de Toren van Joure als eerste keeper voor de rest van het toernooi. Houd Noppert weer de nul? Dan krijg je daar 3.25 voor terug.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak gratis Free Bets voor het WK!

De eerste persoon die Noppert voor zich ziet staan in het veld, is Virgil van Dijk. De aanvoerder van Oranje maakte een solide indruk tegen Senegal en was ook in aanvallend opzicht een aantal keer gevaarlijk. De aanvallende kwaliteiten van de Liverpool-verdediger kwamen naar boven bij hoekschoppen, waar hij na de gevaarlijke corners van Gakpo boven alle verdedigers uit torende. Voor een kopdoelpunt van Van Dijk krijg je liefst 14.50 op Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.