'Ronaldo maakt bij Portugal het team niet beter, ik vond hem echt vervelend'

24 november om 23:39

Jan Joost van Gangelen was totaal niet te spreken over de prestatie van Cristiano Ronaldo donderdagavond. De presentator vertelde bij WK Praat dat het doelpunt van de Portugees erg knap was, maar de rest van de wedstrijd heeft hij zich alleen maar geërgerd. 

"Het is natuurlijk heel knap dat hij op zijn vijfde opeenvolgende WK een goal maakt", begint Van Gangelen positief over de Portugese superster. "Ik vind alleen dat hij bij de rest van het elftal belangrijke spelers zoals Rafael Leão op de bank houdt. Dat doet natuurlijk de bondscoach, maar hij is wel de grote man om te passeren." Ronaldo begon donderdagavond als basisspeler aan het duel tegen Ghana en scoorde daarin ook de openingstreffer.

Van Gangelen zag nog wel meer dingen fout gaan bij de 37-jarige Ronaldo. "Ik vond hem ook echt slecht in de eerste helft. Hij had slechte aannames en eigenlijk maakte hij Portugal helemaal niet beter. Daarna maakte hij een schwalbe, want het was honderd procent geen penalty. Ik vond hem gewoon vervelend."