'Hottest prospect van WK' Gakpo: 'Leuk om dat soort berichten te horen'

'Hottest prospect van WK' Gakpo: 'Leuk om dat soort berichten te horen'

27-11-2022 16:45
86

Cody Gakpo wil zich tijdens het WK niet laten afleiden door transfergeruchten. De 23-jarige aanvaller van het Nederlands elftal is wel gevleid door de berichten dat Manchester United interesse in hem heeft.

Volgens een Britse verslaggever is Gakpo zefs de 'hottest prospect' van het WK. "Het is altijd leuk om dat soort berichten te horen", zegt de PSV'er voorafgaand aan de training in Doha, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Maar ik ben nu gefocust op het WK."

Gakpo was in de eerste twee groepsduels met Senegal (2-0) en Ecuador (1-1) trefzeker voor Oranje. Daarvoor ontving hij al veel lof en het levert hem ook belangstelling op van de Europese topclubs. Vooral Manchester United lijkt concreet te worden.

Gakpo kan niet beloven dat hij in de tweede seizoenshelft nog bij PSV speelt, maar het is zeker geen uitgemaakte zaak dat hij vertrekt. "Of ik kan garanderen dat ik na de winterstop nog bij PSV speel? Zoals het er nu voorstaat wel. Maar zoals ik ook voor de start van het WK al zei: we zien wel wat er allemaal gaat gebeuren."

Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International moet Gakpo in ieder geval een bedrag boven de vijftig miljoen euro opleveren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie