'Voor het WK antwoordde ik al 'Marokko' op de vraag wie hier in Qatar favoriet is'

27 november om 23:49

Noussair Mazraoui heeft een 'onbeschrijfelijk' gevoel overgehouden aan het duel tussen België en Marokko (0-2). De rechtsback gelooft ook dat Marokko de favoriet is voor eindwinst van het WK.

"Dit gevoel is onbeschrijflijk", zegt Mazraoui na de gewonnen wedstrijd tegen België tegen het Algemeen Dagblad. Marokko heeft nu genoeg aan een punt tegen Canada om de achtste finales te halen. "Ik heb gewoon kippenvel. Voor mijzelf en voor iedereen die ons steunt. Ik ben zo blij dat we alle Marokkaanse fans blij kunnen maken. Hopelijk plaatsen we ons tegen Canada voor de achtste finale."

Mazraoui is ervan overtuigd dat Marokko hoge ogen kan gooien in Qatar. "Voor het WK antwoordde ik al 'Marokko' op de vraag wie hier favoriet is. Zo moet je ook het toernooi ingaan, want anders ga je niks bereiken."

Het was vooraf nog zeer de vraag of Mazraoui überhaupt kon gaan spelen tegen België. De oud-Ajacied viel geblesseerd uit tegen Kroatië, maar was net op tijd weer fit. "Ik vecht voor mijn land. Natuurlijk heb ik een beetje pijn, maar voor deze supporters geef je alles."