ED: Jong PSV ook geen optie voor Ihattaren, Ramzi kan hem nog 'raken'

ED: Jong PSV ook geen optie voor Ihattaren, Ramzi kan hem nog 'raken'

01-12-2022 10:14
74

Een rentree van Mohamed Ihattaren bij PSV is zo goed als zeker uitgesloten, meldt het Eindhovens Dagblad. De spelmaker, die in het nieuwe jaar terugkeert bij Juventus, hint via Snapchat naar een tweede termijn in Eindhoven.

Ihattaren plaatste een foto van zichzelf in een PSV-shirt met daarbij de tekst 'soon'. Het ED drukte de geruchten direct de kop in en heeft inmiddels meer informatie. Het regionale medium heeft navraag gedaan bij mensen die in het verleden met Ihattaren hebben samengewerkt. 'Zij geven desgevraagd aan zich totaal geen raad meer met hem te weten', klinkt het.

'Ze hebben hun hulp simpelweg opgegeven en het zijn niet de minste namen uit de voetballerij. Wel kan Ihattaren bij een aantal van hen op assistentie blijven rekenen als hij belt, zo verklaren ze. Zo bont heeft hij het dus nog niet gemaakt.' Ihattaren werd dit kalenderjaar verhuurd aan Ajax, waardoor een rentree in Eindhoven een 'enorme hoeveelheid turbulentie' veroorzaakt.

Adil Ramzi, trainer bij Jong PSV, is naar verluidt 'een van de weinigen' die Ihattaren nog kan raken. 'Maar hij kan geen scenario gebruiken waarin eventuele problemen met Ihattaren zijn hele team ontwrichten. Als PSV eventueel zou beginnen aan een terugkeer van Mohamed Ihattaren, moet er een enorme omslag in zijn hoofd hebben plaatsgevonden.' Ook de broer van Ihattaren wordt genoemd als laatste helpende hand. 'Alleen als hij het zelf écht wil wordt het nog wat, geeft een oud-begeleider aan. Hij is niet de enige die er een hard hoofd in heeft.'