'Ihattaren heeft wel oren naar PSV-terugkeer, maar transfer is niet in de maak'

'Ihattaren heeft wel oren naar PSV-terugkeer, maar transfer is niet in de maak'

30-11-2022 21:08 Laatste update: 21:15
140

Mohamed Ihattaren zou wel terug willen keren naar PSV, maar de Eindhovenaren gaan hier niet aan meewerken. De veelbesproken linkspoot baarde recent opzien met een foto op zijn Snapchat Verhaal.

Ihattaren plaatste een foto van zichzelf in het shirt van PSV op zijn Snapchat. Daar zette hij 'soon' als emoji bij. Dat zorgde voor speculatie onder de fans van PSV over een terugkeer van Ihattaren. Nu komt het Eindhovens Dagblad met een update: de middenvelder wil inderdaad wel terugkeren bij zijn oude club, maar PSV is minder enthousiast over dat plan.

Wedden

Meer odds

De huidige nummer drie van de Eredivisie voert naar eigen zeggen geen gesprekken met de entourage van Ihattaren, die officieel gezien nog altijd verhuurd wordt aan Ajax. Clubwatcher Rik Elfrink stelt dat er naar zijn interpetatie 'een oceaan water door de Rijn moeten vloeien, wil dit gebeuren'.

Ihattaren staat momenteel onder contract bij Juventus, dat hem tot januari bij Ajax heeft gestald. De Amsterdammers hebben besloten om de geboren Utrechter niet definitief over te nemen. Ihattaren kent in zijn privéleven namelijk nog steeds de nodige problemen, terwijl hij op dit moment ook niet wedstrijdfit is.