The Sun maakt echte reden bekend van Sterling-vertrek uit Qatar na winst Engeland

The Sun maakt echte reden bekend van Sterling-vertrek uit Qatar na winst Engeland

04-12-2022 22:05 Laatste update: 22:42
29

The Sun heeft meer informatie over het vertrek van Raheem Sterling bij de Engelse ploeg. Volgens de boulevardkrant is er op gewelddadige wijze ingebroken in het huis van de aanvaller, waar zijn familie bij aanwezig was. Daardoor moest hij het Engelse kamp in Qatar verlaten.

Eerder op zondag, nog voor het treffen met Senegal, werd duidelijk dat Sterling wegens 'familieproblemen' terug is gekeerd naar Engeland. Dat komt doordat er inbrekers in zijn landhuis zijn geweest. Althans, dat meldt The Sun na de wedstrijd tegen Senegal, die Engeland met 3-0 won.

Hoe het er nu aan toe is met de buitenspeler en zijn woning, is onbekend. Het is nog onduidelijk of Sterling terug gaat keren in Qatar, nadat Engeland zich heeft geplaatst voor de kwartfinale. Alleen als de omstandigheden juist zijn wil hij gaan. De volgende tegenstander van de Engelsen is wereldkampioen Frankrijk.

In de groepsfase stond Sterling tegen de Verenigde Staten en Iran nog in de basis bij de Engelse ploeg. Daarin was hij goed voor een goal en een assist. Tegen Senegal stond Phil Foden op de plek van de Chelsea-speler. Foden was goed voor twee assists in die wedstrijd.