'Zaakwaarnemer bevestigt: Giménez staat in de belangstelling van Sevilla'

'Zaakwaarnemer bevestigt: Giménez staat in de belangstelling van Sevilla'

06-12-2022 00:11 Laatste update: 00:38
57

Sevilla zou enorm gecharmeerd zijn van Feyenoord-spits Santiago Giménez. Eerder kwam FOX Sports-journalist Claudia García al met het nieuws, maar nu heeft ook de zaakwaarnemer van de Mexicaan de interesse kenbaar gemaakt.

"Sevilla vindt Santiago een geweldige spits", vertelt zaakwaarnemer Matias Bunge aan 1908.nl. "De Spanjaarden focussen zich echter op de komende transferwindow. Nog niet de daarna volgende periode in de zomer. Dan wordt de interesse mogelijk interessant." Giménez heeft nog een contract tot medio 2026 bij Feyenoord. Afgelopen zomer kwam hij voor vier miljoen euro over van het Mexicaanse Cruz Azul. Hij scoorde tot nu toe zes doelpunten voor de Rotterdammers, waarvan vier in de Europa League.

Na het horen van het nieuws over de mogelijke interesse van Sevilla in Giménez deed journalist Soy Keri Ruiz navraag bij de club. Daar werd aangegeven dat de Mexicaanse spits niet als mogelijke versterking wordt gezien. 'Bij de Andalusische ploeg kennen ze Giménez wel, maar hij staat niet op een transferlijst om Sevilla op korte termijn te gaan versterken.' Het lijkt er dus niet op dat Giménez aankomende winter nog zal vertrekken uit de Kuip.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie