Kolonel Messi met Argentijnse leger tegen dé toernooiploeg: het Kroatië van Modrić

13 december om 13:00

ADVERTORIAL – Argentinië en Kroatië vechten dinsdagavond uit wie zich de eerste finalist van het WK in Qatar mag noemen. Het Argentijnse leger met kolonel Lionel Messi voorop zal maar wat graag af willen rekenen met de Europese toernooiploeg, waarbij de WK-droom van Luka Modrić nog altijd in leven is. Unibet heeft weer een aantal parels van verhoogde odds voor je klaargezet.

Het Argentijnse bataljon is klaargestoomd voor een nieuw slagveld

Het verloop van de wedstrijd tussen Argentinië en het Nederlands elftal zit nog altijd vers in het geheugen. De gemoederen liepen hoog op tijdens het Zuid-Amerikaans-Europees onderonsje. Vier dagen later gaan de Argentijnen vermoedelijk hetzelfde laten zien, om die ene missie te vervullen: Messi wereldkampioen maken. De ster van Paris Saint-Germain was met één goal en een assist tegen Oranje wederom belangrijk voor zijn land en zal dat koste wat kost tegen Kroatië weer willen zijn. Maakt de Argentijn het eerste doelpunt? Dan krijg je daar 4.75 voor op Unibet.

Naast Messi zit er natuurlijk nog meer kwaliteit in de Argentijnse ploeg. Zo is Julian Álvarez ook een belangrijke pion dit toernooi. De spits van Manchester City krijgt nog altijd de voorkeur boven Lautaro Martínez, wat toch ook zeker geen misselijke spits is. Komt de jongeling tot scoren? Dan krijg je daar 4.10 keer je inzet voor terug. Naast Álvarez is er nog een jongeling belangrijk voor La Albiceleste. Enzo Fernández kent zijn absolute doorbraak. De revelatie die onder contract staat bij Benfica kwam al één keer tot scoren en deed dat tegen Oranje bijna weer. In de laatste minuut van de verlenging belandde zijn schot op de paal. Schiet Fernández tegen Kroatië weer minimaal één keer op doel? Dan krijg je daar 3.60 voor.

Kroatië: een reputatie als zijnde onverslaanbaar

Het ziet er allemaal niet per se sprankelend uit bij Kroatië, maar dat land moeilijk te verslaan is, is duidelijk. De Kroaten kregen pas drie doelpunten tegen en overleefden twee strafschoppenseries tegen respectievelijk Japan en titelfavoriet Brazilië. De absolute leider van de ploeg van Zlatko Dalić is Modrić. De spelmaker van Real Madrid staat vrijwel altijd op wanneer zijn ploeg hem nodig heeft. Doet hij dat niet door middel van zijn sublieme passing, dan kan hij ook in aanvallend opzicht zijn steentje bijdragen. Denk je dat Modrić één keer op doel schiet tegen de Argentijnen? Dan kan je de verhoogde odd spelen die op 3.25 staat.

Waar Modrić op het middenveld belangrijk is, is Andrej Kramarić dat in de aanval. De spits van TSG Hoffenheim is de topscorer van de Kroatische ploeg. Weet hij tegen Argentinië opnieuw het net te vinden? Dan krijg je daar liefst 7.75 voor. Denk je dat beide teams tot scoren komen en dat er drie doelpunten of meer vallen? Dan is de odd van 3.75 een leuke om te spelen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust