Feyenoord zet de toon met eerste gewonnen oefenwedstrijd in Portugal

13-12-2022 19:38
155

Feyenoord heeft dinsdag een oefenwedstrijd tegen het Franse Strasbourg gewonnen. Een doelpunt van Mohamed Taabouni was genoeg voor de overwinning.

Feyenoord en Strasbourg troffen elkaar in het Portugese Estadio Algarve. Trainer Arne Slot koos voor een mix van basisspelers, reservespelers en jongelingen. De wedstrijd ging in de eerste helft gelijkop, maar Feyenoord wist de zege in de tweede helft naar zich toe te trekken. Taabouni schoot na 69 minuten een vrije trap fraai binnen. Strasbourg kwam niet meer in de buurt van de gelijkmaker.

Feyenoord won eerder al met 2-0 van KV Oostende en speelt vrijdag nog een oefenwedstrijd tegen het Franse Stade Rennes.

Opstelling Feyenoord eerste helft: Marciano; Benita, Wieffer, Hancko, Hartman; Karim, Bullaude, Kökcü (c); Sauer, Dilrosun, Wålemark.

Opstelling Feyenoord tweede helft: Marciano; Pedersen, Rasmussen (c), Lopez, Kleijn; Timber, Taabouni, Milambo; Slory, Gimenez, Paixão.