Bayern informeert naar Neuer-opvolger: 'Hij wil weten wat zijn perspectief is'

14 december om 19:02

Bayern München heeft de tijdelijke opvolger van Manuel Neuer op het oog. Alexander Nübel, door Der Rekordmeister uitgeleend aan AS Monaco, staat op de nominatie om voortijdig terug te keren.

Neuer brak na het WK, op een skivakantie, zijn been en is dit seizoen niet meer inzetbaar. Kroatië-sensatie Dominik Livakovic en Paris Saint-Germain-doelman Keylor Navas werden gelinkt aan een overstap naar Bayern, maar Nübel lijkt de 36-jarige Neuer op te volgen. "Ja, Bayern heeft bij mij geïnformeerd en wil Alexander terughalen", onthult Stefan Backs, zaakwaarnemer van Nübel, aan de Duitse tak van Sky.

"Het is nu aan de clubs om tot een akkoord te komen", vervolgt Backs. "Alexander vindt het vooral belangrijk om te weten wat zijn perspectief is." Eerder werd in de Duitse media gemeld dat een terugkeer van Nübel onwaarschijnlijk was, omdat de doelman overhoop ligt met de keeperstrainer van Bayern. Het tweetal zou sinds medio 2021, toen Nübel naar Monaco vertrok, geen contact meer met elkaar hebben gehad.