Verheydt weer strijdbaar na gesprek met Advocaat: 'Ik wil bij ADO blijven'

15 december om 16:55

Thomas Verheydt is toch van plan om bij ADO Den Haag te blijven. De sterke spits diende een maand geleden een transferverzoek in, maar hij is mede door trainer Dick Advocaat van gedachten veranderd.

Verheydt luidde een maand geleden samen met Ricardo Kishna de noodklok. De twee konden zich niet vinden in het gevoerde beleid en beklaagden zich over de directie, die 'constante leugens' zou verspreiden. Kishna gaf onlangs aan dat hij nog steeds aanstuurt op een vertrek, ondanks de komst van Advocaat. Clubheld Verheydt is dus wel bijgedraaid.

"Ik heb een goed gesprek met de trainer gehad en wil het seizoen goed afmaken hier", zegt de dertigjarige Hagenaar tegen Omroep West. 'Hopelijk krijgen we een boost de tweede seizoenshelft. Daarvoor ben ik gebleven en daarvoor is de trainer gekomen. Gewoon met de Haagse jongens de schouders eronder. Het gat tot de play-offs is maar acht punten, dat is overbrugbaar. Hopelijk met veel support van de fans erbij kunnen we er dit jaar best nog wat van maken."

Advocaat nam onlangs het stokje over van de ontslagen Dirk Kuyt. Zijn debuut viel in het water door een 4-1 nederlaag tegen Almere City. Vrijdag speelt ADO tegen TOP Oss.