Wijnaldum slaat enorme slag in revalidatie: 'Het beste gevoel dat er is'

Wijnaldum slaat enorme slag in revalidatie: 'Het beste gevoel dat er is'

15 december om 22:07

Georginio Wijnaldum heeft een enorme stap vooruit gemaakt in zijn revalidatie. De middenvelder keerde in de ochtend terug op het trainingsveld van AS Roma en in de middag mocht hij direct meevliegen naar het trainingskamp van de club in Portugal.

Wijnaldum brak toen hij net aankwam bij zijn nieuwe Italiaanse club zijn scheenbeen. De laatste weken kwamen er al goede berichten naar buiten aangaande zijn revalidatie, maar vandaag kon hij eindelijk weer terugkeren op het trainingsveld. 'Het beste gevoel dat er is, eindelijk weer terug op het voetbalveld', verwoordde Wijnaldum zelf bij een foto van de training.

Door zijn blessure moest Wijnaldum het WK in Qatar aan zijn neus voorbij laten gaan. Een hard gelag voor de middenvelder, aangezien hij zijn club Paris Saint-Germain juist op huurbasis had verlaten zodat hij meer speeltijd zou krijgen en mee kon naar het eindtoernooi. AS Roma staat op dit moment op een teleurstellende zevende plek in de Serie A.

De andere Nederlander die bij AS Roma onder contract staat is Rick Karsdorp. Ook hij vloog met de Italianen mee naar Portugal. Karsdorp kent een moeizame relatie met de club nadat trainer José Mourinho erg verwijtende uitspraken deed over de vleugelverdediger. Hij zou zelf daarom niet meer op zijn komen dagen, waardoor hij zou mogen vertrekken bij de club.