Vertrek Streppel slaat in als een bom bij Roda JC: 'Ik wist niet wat ik las'

Vertrek Streppel slaat in als een bom bij Roda JC: 'Ik wist niet wat ik las'

15-12-2022 23:25
15

Jurgen Streppel verliet Roda JC plotseling voor een baan bij Helmond Sport en dat slaat bij de club uit Kerkrade in als een bom. De oefenmeester koos voor een baan als technisch directeur en dat zegt volgens oud-trainer Huub Stevens al erg veel.

"Ik wist niet wat ik las toen ik zag dat Streppel vertrok", vertelt een verbijsterde Stevens aan 1limburg. "Hieruit blijkt ook dat hij meer ambities heeft in het vak van technisch directeur dan dat hij nog op het veld wil staan. Als trainer ben je passant en dat weet de club ook. De clubleiding moet altijd naar de lange termijn kijken en daarom denk ik dat een dubbelrol als trainer en technisch directeur niet echt wenselijk is." Streppel vertolkte deze dubbelrol wel bij Roda JC.

Stevens weet nog niet wie er nu aan het roer zal komen bij de club, maar één naam kunnen we alvast wegstrepen. "Het ligt vooral ook aan de mogelijkheden die de club wel of niet heeft. Ik zou in elk geval opteren voor een trainer met ervaring. Ik ga het zelf in ieder geval niet doen. Die tijd heb ik gehad, ik ben nu echt gestopt."