Wie wordt wereldkampioen? Voorspel en pak 50x je inleg bij Unibet!

18 december om 10:00
Laatste update: 18 december om 02:33

ADVERTORIAL - Zondag is het zover: de finale van het WK wordt gespeeld in Qatar. Frankrijk en Argentinië vechten uit wie zich de komende vier jaar wereldkampioen mag noemen. Unibet pakt uit met een fraaie actie: voorspel wie het WK wint en pak vijftig keer je inleg! Hieronder leggen wij uit hoe de promo in zijn werking treedt.

Hoe werkt de promo van Unibet?

Ga naar de website van Unibet en maak een account aan. Stort €5 op het nieuwe account. Ga vervolgens naar de wedstrijd Argentinië - Frankrijk. Welk land je ook kiest, als je voorspelling uitkomt pak je vijftig keer je inleg! De maximale inzet bedraagt €1, waardoor je €50 kan winnen. Minder inzetten mag uiteraard ook. Let op: de promo is alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder.
Zorg na het maken van je keus dat de UniBoost wordt aangevinkt in de betslip. Denk je dat Lionel Messi zijn laatste doel voltooit of juist dat Frankrijk de wereldtitel prolongeert? Bij de juiste keuze win je €50! Zit je er naast en wordt het andere land wereldkampioen? Dan verlies je één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust