'Ten Hag bewondert De Jong, Bellingham en Ramos, kijkt ook weer naar Ajax'

19 december om 09:08
Laatste update: 19 december om 18:44

Mohammed Kudus staat er goed op in Engeland. Naast Liverpool en Everton heeft ook Manchester United interesse, meldt The Athletic. Erik ten Hag is gecharmeerd van de 22-jarige Ajacied.

Ten Hag 'bewondert de vaardigheden en dynamiek' van Kudus, schrijft The Athletic. De Ghanees, die met twee goals en een assist uitblonk in de groepsfase van het WK, werkte bij Ajax al enkele jaren samen met de huidige manager van Manchester United. Een aantal langdurige blessures overschaduwden zijn veelbelovende start onder Ten Hag.

Het is onduidelijk hoe concreet de belangstelling voor Kudus is. Hij staat ook in de belangstelling van Everton, dat hem in de zomer al wilde overnemen, Liverpool, Borussia Dortmund en clubs uit Frankrijk.

Op de achtergrond kijkt Manchester United ook - nog steeds - naar Frenkie de Jong (FC Barcelona) én Jude Bellingham (Borussia Dortmund). Ten Hag geldt volgens The Athletic als een 'big admirer' van de twee middenvelders. Verder wordt Gonçalo Ramos (Benfica) genoemd. United versterkte zich afgelopen zomer al met Casemiro, Lisandro Martínez, Christian Eriksen, Tyrell Malacia en Antony.