Knallend het nieuwe jaar in op Unibet door goals van Mbappé, Kane en Havertz

1 januari om 10:00
Laatste update: 31 december om 14:23

ADVERTORIAL – De eerste dag van het jaar 2023 is aangebroken en dat geldt ook voor enkele Europese topclubs. Onder meer Tottenham Hotspur, Chelsea en Paris Saint-Germain gaan voor het eerst vlammen in het nieuwe kalenderjaar. VoetbalPrimeur deelt weer een paar mooie odds met je die je kan spelen op Unibet.

Tottenham Hotspur – Aston Villa: Tottenham wint en Harry Kane scoort (2.60)

"You’ve let your country down", klonk het tijdens Boxing Day nog van de tribunes toen Tottenham Hotspur in de uitwedstrijd opnam tegen Brentford. Het waren leuzen gericht aan Harry Kane, die maar wat blij zal zijn dat hij weer terug mag keren in het eigen Tottenham Hotspur Stadium. De Engelse topschutter maakte in de bewuste wedstrijd wel een doelpunt en zal tegen het geplaagde Aston Villa wederom op jacht gaan. Voor een doelpunt van Kane in combinatie met een overwinning van Spurs krijg je liefst 2.60 op Unibet.

Nottingham Forest – Chelsea: Kai Havertz maakt een doelpunt (3.00)

Chelsea maakte een belabberd slot van de eerste seizoenshelft door, maar revancheerde zich enigszins bij de herstart van de Premier League tegen AFC Bournemouth. De Londenaren schoten uit de startblokken met Kai Havertz als aanjager. De Duitse aanvallende middenvelder die door Graham Potter veel in de spits wordt gebruikt, wist weer tot scoren te komen. De odd van 3.00 voor opnieuw een doelpunt van zijn voet tegen laagvlieger Nottingham Forest is dan ook een hoge.

RC Lens – Paris Saint-Germain: Paris Saint-Germain wint en Kylian Mbappé scoort (3.55)

Waar Lionel Messi nog van zijn welverdiende vakantie aan het genieten is, heeft Kylian Mbappé zijn voetbalschoenen alweer enige tijd in zijn tas zitten. De ster van Paris Saint-Germain was met zijn benutte strafschop in de extremis belangrijk in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen laagvlieger RC Strasbourg. Zondag staat de wedstrijd tegen een andere RC op de rol: Lens moet in een uitwedstrijd worden verslagen. De Noord-Fransen staan op een verrassende tweede plaats in de Ligue 1, waardoor het duel als een topaffiche mag worden beschouwd. Toch is de kans groot dat Mbappé zijn club weer aan de hand gaat nemen. Voor een overwinning van PSG inclusief doelpunt van de topschutter krijg je liefst 3.55 op Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust