'PSV kijkt naar Chelsea-aanwinst en spelers voor andere linies, niks is concreet'

ED: PSV laat oog vallen op Chelsea-aanwinst, maar niets concreets speelt

31 december 2022 om 14:39
Laatste update: 31 december 2022 om 14:49

PSV houdt de verrichtingen van David Datro Fofana in de gaten. De Ivoriaanse spits gaat een transfer naar Chelsea maken en PSV zou misschien wel oren hebben naar een huurtransfer. Volgens het Eindhovens Dagblad speelt er echter niets concreets. PSV kijkt daarnaast rond naar andere versterkingen, ook buiten de aanvalslinie.

In Italië wordt PSV gelinkt aan een mogelijke huurtransfer van Fofana, die voor tien miljoen euro naar Chelsea gaat. Het ED is daardoor op onderzoek uitgegaan. Uit navraag van de regionale krant blijkt dat PSV inderdaad kijkt naar de multifunctionele aanvaller. Er speelt op dit moment echter niets concreets.

Als PSV er voor kiest om door te pakken voor Fofana, dan is het de vraag of een transfer van de grond komt. In Eindhoven zou de Afrikaan dan de tweede spits worden achter Luuk de Jong. De spitspositie is desondanks wel een 'aandachtspunt' voor de Eindhovenaren, zo klinkt het.

Het is dus bekend dat PSV zoekt naar een nieuwe aanvaller. Een versterking voor een andere linie wordt echter ook niet uitgesloten. Directeur Marcel Brands stelt wel dat er op dit moment geen officiële gesprekken lopen.