Voor Reguilón was 2022 een nachtmerrie van een jaar

Reguilón blikt terug op 'ergste jaar' van zijn leven: 'Deze foto staat symbool'

1 januari 2023 om 17:48

2022 was voor Sergio Reguilón een jaar om in de prullenbak te gooien. Door verschillende blessures kon hij acht maanden lang niet in actie komen. Reguilón bestempelt die periode als het ergste jaar van zijn leven.  

'Het ergste jaar van mijn leven is voorbij', openbaart Reguilón aan zijn volgers op Instagram. 'Helaas staat deze foto symbool voor mijn jaar. Het is een jaar geweest van veel pijn, lijden, injecties, operaties en nog meer operaties. Ik heb acht maanden niets kunnen doen, terwijl voetbal mijn leven is. Steeds vroeg ik me weer af wanneer ik eindelijk weer voetballer zou zijn.'

'Ik ben diegenen die achter me zijn blijven staan in deze moeilijke tijden zeer dankbaar. Ook wil ik iedereen bij Atlético Madrid bedanken, voor hun vertrouwen en de manier waarop ze me opgevangen hebben. Vanaf dag één voel ik me geliefd.' De 26-jarige Reguilón tekende afgelopen zomer bij Los Rojiblancos op huurbasis.

'Ik ben ervan overtuigd dat al die slechte momenten die ik heb moeten ondergaan me een sterker persoon hebben gemaakt. Dit zal me zowel in het voetbal als in het leven daarnaast goed van pas komen. Het jaar eindigt op de beste manier mogelijk, eindelijk ben ik terug', aldus Reguilón. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Reguilón (@sergioregui)