Driessen heeft vooruitgekeken naar het schema van Ajax

Driessen voorziet horrorscenario bij Ajax: 'Dan breekt de hel los'

9 januari 2023 om 09:52
Laatste update: 9 januari 2023 om 11:02

Valentijn Driessen heeft vooruitgeblikt op de pittige komende weken bij Ajax. In de Eredivisie speelt Ajax volgende week tegen FC Twente, waarna de Klassieker tegen Feyenoord op het programma staat voor de Amsterdammers.

Ajax kwam in de eerste helft op voorsprong tegen NEC door een doelpunt van Davy Klaassen, maar breidde de score niet uit en daar wist NEC van te profiteren. "De eerste helft was nog wel redelijk. Ze misten een aantal belangrijke aanvallers zoals Steven Berghuis en Steven Bergwijn", zegt hij bij De Telegraaf

De ploeg van trainer Alfred Schreuder sneed zichzelf in de vingers. "Het is nu al de vierde wedstrijd op rij die Ajax niet weet te winnen. Schreuder speelt alsof hij daar nuchter onder is, maar inmiddels is Daley Blind al vertrokken. De beleidsmakers hebben de kant van Schreuder gekozen. Nou, geweldig."

"Maar je moet wel een keer gaan winnen natuurlijk. En er staat een loodzwaar programma voor de deur. Als je tegen FC Twente en Feyenoord verliest, breekt de hel los in Amsterdam", voorspelt hij.