Weghorst maakt tongen los: 'Het moet een stunt zijn, dit kan echt niet waar zijn'

Weghorst maakt tongen los: 'Het moet een stunt zijn, dit kan echt niet waar zijn'

09-01-2023 23:30
44

Wesley Sneijder is allesbehalve overtuigd van de mogelijke transfer van Wout Weghorst naar Manchester United. De voormalig spelmaker zag de interesse van de Engelse grootmacht niet aankomen.

Afgelopen weekend werd bekend dat United Weghorst het komende halfjaar wil huren van Burnley. Daarvoor zal wel een akkoord met Besiktas, waarvoor de spits momenteel op huurbasis uitkomt, bereikt moeten worden. Sneijder gelooft niet dat de belangstelling van United serieus is. "Dat zal toch wel niet. Dat zou ik heel vreemd vinden", oordeelt hij hard bij Veronica Offside.

Wedden

Meer odds

Sneijder denkt niet dat Weghorst mee kan in de top van de Premier League en dat verklaart hij op ironische wijze. "Ik denk dat ze het trucje met de vrije trap wel gezien hebben (in de kwartfinale van het WK tegen Argentinië, red.), dus daar trappen ze in Engeland niet meer in", zegt hij. "Is hij qua spits echt iemand waar United op wacht? Dat denk ik niet."

Weghorst wordt in de studio geschaard tot de 'breekijzers' in het voetbal. "Daar hebben ze er in de Premier League nog 300 van lopen. Het moet een stunt zijn. Dit kan echt niet waar zijn."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door #DoneDeal de podcast (@donedealpodcast)