Rulli na Ajax-debuut

Rulli straalt na Ajax-debuut en blikt vooruit op Twente: "Kan echt niet wachten"

11 januari 2023 om 23:54
Laatste update: 11 januari 2023 om 23:55

Géronimo Rulli maakte woensdagavond zijn debuut voor Ajax in het bekerduel met FC Den Bosch (0-2 winst). De Argentijn hield zijn doel schoon en stond na afloop voor de camera’s van ESPN, waar hij glimlachte van oor tot oor.

"Dit geeft een goed gevoel. Ik ben erg blij om hier te zijn en deel uit te maken van deze club. Ik debuteer met een overwinning, dus dit is een geweldige avond", aldus de kersverse Ajax-doelman. Rulli, die met Argentinië het WK in Qatar won, kreeg niet veel te doen. Den Bosch kreeg de bal slechts één keer tussen de palen. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Naar alle waarschijnlijkheid staat hij komende zaterdag opnieuw onder de lat bij Ajax. Dan staat het belangrijke competitieduel met FC Twente op het programma. "Ik heb mijn huiswerk gedaan", aldus een grinnikende Rulli, die daarmee doelt op de komende tegenstander van de Amsterdammers. "Ze spelen een beetje als ons. Ze hebben veel de bal. We moeten winnen, want we hebben de vorige wedstrijd gelijkgespeeld. Ik kan echt niet wachten om in een volle Johan Cruijff ArenA te spelen."