Chelsea haalt opgelucht adem, Barça kan finale halen: bekijk de wedcombo!

12 januari om 19:00
Laatste update: 12 januari om 19:04

ADVERTORIAL - Deze donderdag staat vooral in het teken van de KNVB Beker, maar in het buitenland vinden ook enkele fraaie ontmoetiingen plaats in de voetbalwereld. Zo staat promovendus Fulham tegen het in crisis verkerende Chelsea en neemt Barcelona het in de Supercopa op tegen Real Betis. Wij zochten twee mooie tips uit voor deze wedstrijden om los te spelen óf te spelen in de wedcombo!

Fulham - Chelsea: Chelsea wint, minder dan drie doelpunten (4.35)

Fulham en Chelsea staan donderdagavond tegenover elkaar en lijken haast in een omgekeerde wereld te leven: de promovendus doet het goed in de Premier League en staat zevende, terwijl The Blues op een teleurstellende tiende plek staan. De spelersgroep van Chelsea zou zelfs al in gesprek zijn geweest met manager Graham Potter om het seizoen om te keren. De Londense club zakt verder weg en móét een resultaat op de mat neerleggen.

De ziekenboeg van Chelsea zit aardig vol. Potter moet maar liefst tien spelers missen. Aan de kant van Fulham ontbreekt echter topscorer Aleksandar Mitrovic. De Serviër pakte zijn vijfde gele kaart van het seizoen tegen Leicester City en is daardoor geschorst. Mitrovic maakte tot dusver elf van de 27 doelpunten van Fulham en daarmee valt een groot wapen weg. Juist om deze reden, en het feit dat Chelsea moet winnen, gaan wij uit van een kleine overwinning van The Blues. Vallen er minder dan drie doelpunten en wint Chelsea? Dan pak je maar liefst 4.35 keer je inleg!

Real Betis - FC Barcelona: Barcelona wint, Lewandowski scoort (1.89)

In Spanje staat ook een heerlijke wedstrijd op het programma, namelijk Real Betis tegen Barcelona. Wedstrijden tussen de twee teams zorgen veelal voor het nodige spektakel en daar gaan wij nu ook van uit. Robert Lewandowski is geschorst in de Primera División, maar mag in de Supercopa gewoon meedoen. De Poolse spits maakte achttien doelpunten in twintig wedstrijden en zorgt voor verreweg de meeste Catalaanse goals. 

Met de terugkeer van Lewangoalski gaan wij uit van een overwinning voor Barcelona. Wint de ploeg van Xavi Hernández en scoort Lewandowski? Dat levert bijna een verdubbeling van je inzet op met de odd van 1.89.

Gecombineerd (7.56)

Geloof je echter in beide bets en wil je de potentiële winst verhogen? Bij een wedcombo van de bovenstaande tips kun je de inleg bijna verachtvoudigen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust