Feyenoord-target Piatkowski mist in selectie Salzburg vanwege mogelijke transfer

Salzburg bevestigt mogelijke transfer van Feyenoord-target Piatkowski

13 januari 2023 om 18:14
Laatste update: 13 januari 2023 om 18:34

Kamil Piatkowski is niet opgenomen in de wedstrijdselectie van RB Salzburg voor het oefenduel met Bayern München. Zijn club bevestigt dat de Pool niet bij de selectie zit vanwege verregaande onderhandelingen over een transfer.

"Piatkowski zit niet bij de wedstrijdselectie", begint de club RB Salzburg in een kort statement op Twitter. "Hij bevindt zich in contractonderhandeling met een buitenlandse club en staat voor een mogelijke transfer." Of het ook daadwerkelijk om Feyenoord gaat vertellen de Oostenrijkers niet. De kans is aanwezig dat het om een transfer naar Rotterdam gaat, maar Leicester City toonde eerder ook al interesse in de 22-jarige centrumverdediger.

In Rotterdam-Zuid zouden ze Piatkowski zien als de ideale vervanger van de geblesseerde Gernot Trauner. De verdediger heeft bij RB Salzburg nog een contract tot 2026. Feyenoord wil gaan voor een huurdeal met de Oostenrijkers, maar hoopt ook een optie tot koop te bedingen. Feyenoord hoopt snel te kunnen handelen en wil de verdediger één dezer dagen al officieel presenteren.