El Clásico in de Supercopa: kies je winnaar voor 50x je inleg bij Jack's!

El Clásico in de Supercopa: kies je winnaar voor 50x je inleg bij Jack's!

15-01-2023 19:00 Laatste update: 18:58

ADVERTORIAL - FC Barcelona en Real Madrid staan zondagavond tegenover elkaar in de Supercopa. Voor beide ploegen is het de kans op de eerste prijs van het seizoen en bettingpartner Jack's heeft besloten een fraaie actie te lanceren voor deze kraker. Voorspel wie deze topper wint en pak vijftig keer je inleg! Hieronder is te lezen hoe de actie werkt. 

Hoe werkt de actie van Jack's?

Ga naar de website van Jack's via deze link en maak een account aan. Stort na je registratie minstens €10 op jouw account en je ontvangt de Odds Boost. Ga vervolgens naar de wedstrijd Real Madrid - FC Barcelona en kies wie jij denkt dat er gaat winnen bij 'Wint de competitie'. Let op: de actie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder. 

De bookmakers zien FC Barcelona als favoriet met een odd van 1.80 om de eerste prijs van het seizoen te pakken. Real Madrid heeft het de laatste weken zwaar en kent daarom een odd van 2.00. De Supercopa wordt ieder jaar tussen vier ploegen gespeeld: de nummers één en twee van de competitie van het afgelopen seizoen en de winnaar en verliezend finalist van de Copa del Rey. In de halve finale ging Barça door na strafschoppen tegen Real Betis, Real Madrid deed hetzelfde tegen Valencia.

Bij de actie kan maximaal €1 worden ingezet, waarmee je met een correcte voorspelling dus €50 kan pakken! Komt je voorspelling niet uit en gaat de andere ploeg met de Supercopa aan de haal? Dan verlies je €1. Ben je al speler bij Jack's? Niet getreurd! Voor bestaande spelers zijn ook mooie acties beschikbaar. Zo kun je elke woensdag vier gratis Profit Boosts inzetten voor de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie! Meer informatie over de actie is in de Lees Meer-blokken te vinden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.