Fortuna Sittard heeft gewenste versterking op het middenveld binnen

Fortuna Sittard heeft gewenste versterking op het middenveld binnen

19-01-2023 13:33 Laatste update: 13:38
16

Fortuna Sittard heeft in Kristijan Bistrovic de gewenste versterking voor het middenveld binnen. De Kroatische middenvelder komt op huurbasis over van CSKA Moskou. Fortuna Sittard heeft ook een optie tot koop in het contract laten opnemen.

De 24-jarige middenvelder speelde sinds de winter van 2021 voor de Russische club. Echt veel minuten maakte hij daar nog niet, aangezien Bistrovic in zijn periode daar werd uitgeleend aan het Turkse Kasimpasa, Karagümrük en het Italiaanse US Lecce. Bij de laatstgenoemde club speelde hij tot 17 januari. Bij Fortuna Sittard moet Bistrovic de mislukte huurperiode van Cole Bassett doen vergeten. 

Wedden

Meer odds

Bistrovic is in ieder geval gelukkig dat hij nu in Sittard is. "Fortuna kwam met een goed en ambitieus plan, daar wil ik graag onderdeel vanuit maken. Dat er al twee Kroaten in de selectie zitten is fijn. Dat maakt het makkelijker om me aan te passen. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe teamgenoten en de fans te ontmoeten. Ze kunnen erop rekenen dat ik altijd 100% geef."