Nunnely is officieel terug in de Eredivisie en kan razendsnel zijn debuut maken

Nunnely is officieel terug in de Eredivisie en kan razendsnel zijn debuut maken

19-01-2023 14:08 Laatste update: 20-01-2023 09:35
39

Ché Nunnely is officieel terug in de Eredivisie. De aanvaller was de afgelopen tijd op proef bij sc Heerenveen en die periode is van beide kanten zo goed bevallen, dat de buitenspeler een contract heeft gekregen.

Nunnely begint zijn periode bij Heerenveen met een contract voor een half jaar, maar er is direct een optie voor nog twee extra jaren in de verbintenis opgenomen. De aanvaller was sinds begin januari al op proef bij de nummer acht van de Eredivisie, maar sinds deze week trainde hij ook daadwerkelijk mee met de selectie van trainer Kees van Wonderen. Nunnely kan dan ook razendsnel debuteren, omdat het erg waarschijnlijk is dat de 23-jarige aanvaller al bij de selectie zit voor het duel met FC Groningen.

Lange tijd zat Nunnely zonder club na zijn gedwongen vertrek bij Willem II. Hij speelde van 2019 tot en met 2022 in Tilburg, maar vanwege een zware knieblessure gingen de twee partijen uit elkaar. Inmiddels is de in Almere geboren aanvaller weer volledig terug van die kwetsuur. Nunnely speelde van 2012 tot 2019 in de jeugd van Ajax.