Heerenveen wil probleem op de flank oplossen: club neemt Nunnely op proef

Heerenveen wil probleem op de flank oplossen: club neemt Nunnely op proef

08-01-2023 12:10 Laatste update: 09-01-2023 15:42
26

Ché Nunnely is begonnen aan een proefperiode bij SC Heerenveen. De aanvaller is clubloos zijn vertrek bij Willem II. Door een blessure kon hij niet in actie komen, maar bij Heerenveen kan hij weer aan de slag.

Nunnely doorliep de jeugd van Ajax, maar verwierf bekendheid in de Eredivisie door zijn periode bij Willem II. In 2019 vertrok hij vanuit de jeugd van de Amsterdammers naar Tilburg, waar hij een vaste waarde werd. In totaal speelde hij 95 wedstrijden voor Willem II, daarin scoorde hij negentien keer en gaf hij elf assists. Eerder speelde hij al 42 duels voor de jeugdopleiding van Ajax.

Technisch manager Ferry de Haan van Heerenveen liet deze week al weten dat de club naar een buitenspeler zoekt. "Daar kijken we links en rechts voor. En voor de rest is het bij ons hartstikke rustig. Of dat zo blijft, weet je natuurlijk niet, omdat er van alles kan gebeuren. Er zullen ook spelers zijn die weinig aan bod zijn gekomen of gaan komen, die wellicht hun heil elders willen zoeken. Daar moet je dan een oplossing voor vinden, maar ook daar speelt nu niets. Morgen kan het weer totaal anders zijn."