'Feyenoord meldt zich bij Groningen en gaat eerste winteraankoop doen'

'Feyenoord meldt zich bij Groningen en gaat eerste winteraankoop doen'

20-01-2023 10:12 Laatste update: 13:50
137

De kans is groot dat Feyenoord zich gaat versterken met Neraysho Kasanwirjo. Dat meldt Voetbal International. In De Kuip ligt een contract tot medio 2027 klaar voor de multifunctionele verdediger van FC Groningen.

Feyenoord aast al langer op Kasanwirjo (20) en heeft deze week besloten door te pakken: de verdediger, die in 2021 de overstap maakte van Ajax naar Groningen, geldt als de vervanger van de geblesseerde Gernot Trauner. Donderdag maakte 1908.nl al melding van de interesse.

Wedden

Meer odds

Het feit dat Kasanwirjo in Groningen als rechtsback, rechter centrale verdediger en verdedigende middenvelder heeft gespeeld, ziet men in Rotterdam als een voordeel. Niet alleen kan hij Trauner vervanger, de allrounder vult ook meteen het gat dat is ontstaan door de blessure van Quinten Timber.

Kasanwirjo wordt naar alle waarschijnlijkheid de eerste winterversterking van Feyenoord. Dennis Hadzikadunic stond ook op het Rotterdamse lijstje, maar hij koos voor Real Mallorca. Binnen Feyenoord heersten er twijfels over zijn kwaliteiten. Met verdediger Mads Bech Sørensen (gehuurd van Brentford) haalde FC Groningen deze week al een nieuwe verdediger binnen.