VI: Veerman geldt als 'serieuze kandidaat' en kan PSV verlaten voor Besiktas

VI: Veerman geldt als 'serieuze kandidaat' en kan PSV verlaten voor Besiktas

24-01-2023 16:22 Laatste update: 16:40
191

Opvallend nieuws van Voetbal International: Joey Veerman kan PSV verlaten voor Besiktas. De Turkse club toont interesse in de Volendamse middenvelder.

Het is onduidelijk of Besiktas aan een huurdeal of permanente transfer denkt met Veerman. De middenvelder geldt volgens VI als 'serieuze kandidaat' bij de topclub uit Istanbul, die de laatste weken achterop raakte in de strijd om de landstitel en Wout Weghorst verloor aan Manchester United.

Wedden

Meer odds

PSV nam Veerman een jaar geleden voor een slordige zes miljoen euro over van sc Heerenveen. De 24-jarige Volendammer haakte snel aan in Eindhoven en was doorgaans basisspeler, maar dreigt nu buiten de boot te vallen. Ruud van Nistelrooij liet hem de laatste twee wedstrijden op de bank beginnen.

Het Eindhovens Dagblad meldt dinsdagmiddag dat ook PSV'er André Ramalho op de lijst staat bij Besiktas. De verdediger uit Brazilië speelde voor het WK alles bij PSV, maar Van Nistelrooij gaf hem in 2023 pas één speelminuut, anderhalve week geleden tegen Fortuna Sittard. Hij heeft een hoog salaris.

PSV verkocht deze winter al Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea) voor een totaal 85 tot 90 miljoen euro. Na de - nog niet bevestigde - komst van Fábio Silva willen de Eindhovenaren zeker nog een vleugelaanvaller aan de selectie toevoegen in de laatste week van de transferperiode.