'PSV moet plotseling vrezen: snuffelend PSG laat oog vallen op Bakayoko'

'PSV moet plotseling vrezen: snuffelend PSG laat oog vallen op Bakayoko'

30-01-2023 12:37
144

Verrassend nieuws uit Frankrijk: Paris Saint-Germain heeft het oog laten vallen op Johan Bakayoko, aanvaller van PSV. Dat meldt L'Équipe maandag.

PSV verkocht deze winter Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea) voor 80 tot 90 miljoen euro en is in de laatste dagen van de transfermarkt op zoek naar een nieuwe vleugelaanvaller. Nu lijkt de Eindhovense club echter óók een vertrek van Bakayoko te moeten vrezen. PSG werkt volgens L'Équipe 'stilletjes' aan een mogelijke transfer.

De Belgische aanvaller (19) past in het profiel dat Luis Campos, technisch directeur van PSG, heeft opgesteld: een rechtsbuiten die graag met links naar binnenkomt. Heel concreet lijkt de interesse van de Franse koploper op dit moment nog niet. Bakayoko geldt waarschijnlijk als alternatief voor Rayan Cherki (Olympique Lyon) en Malcom (Zenit Sint-Petersburg).

Bakayoko werd eerder deze maand ook al gelinkt aan een vertrek. NEC zou interesse hebben gehad, maar de talentvolle Belg gaf aan het seizoen te willen afmaken in Eindhoven. Bakayoko, oud-speler van KV Mechelen, Club Brugge en RSC Anderlecht, scoorde tot nu toe twee keer in de Eredivisie en één keer in de Europa League.