Nottingham Forest blijft kopen en tikt bizar aantal van dertig nieuwe spelers aan

Nottingham Forest blijft kopen en tikt bizar aantal van dertig nieuwe spelers aan

03-02-2023 08:55
45

André Ayew is officieel speler van Nottingham Forest. De ervaren Ghanees was transfervrij na zijn vertrek bij Al-Sadd eind januari. Met de komst van Ayew heeft Nottingham Forest nu het bizarre aantal van dertig spelers aangetrokken in één seizoen.

Ayew is een bekende naam binnen de internationale maar vooral Engelse voetbalwereld. De aanvaller is ook aanvoerder van het Ghanese nationale elftal. Hij speelde in Engeland voor Swansea City en West Ham United en kwam ook uit voor Fenerbahçe en Olympique Marseille. Ayew stond eerder deze winter nog in de belangstelling van Everton, maar die club vist dus achter het net. De 33-jarige aanvaller wordt door de transfer naar Nottingham Forest competitiegenoot van zijn broer Jordan Ayew, die bij Crystal Palace speelt. 

Nottingham Forest is ondertussen bezig aan een krankzinnige transferzomer- en winter sinds ze zijn gepromoveerd naar de Premier League. De club haalde een bizar aantal van dertig nieuwe spelers sinds de promotie, met als uitschieter de 29,5 miljoen euro die de clubleiding betaalde voor Morgan Gibbs-White van Wolverhampton Wanderers. Op Deadline Day liet Nottingham Jonjo Shelvey (Newcastle United), Felipe (Atlético Madrid) en Keylor Navas (Paris Saint-Germain) nog naar de club komen. De club staat inmiddels op de dertiende plaats in de Premier League.