Klopp en Guardiola verbaasd over transferactiviteit Chelsea: 'Hoe?'

Klopp en Guardiola verbaasd over transferactiviteit Chelsea: 'Hoe?'

03-02-2023 18:54 Laatste update: 18:56
27

Jürgen Klopp en Pep Guardiola keken stomverbaasd naar het handelen van Chelsea in de winterse transferperiode. De club uit Londen haalde de ene na de andere speler binnen voor duizelingwekkende bedragen. 

"Ik zeg maar niets zonder mijn advocaat", begint Klopp grappend op zijn persconferentie. "Dit deel van zakendoen begrijp ik niet. Het is een groot getal. Het zijn allemaal heel goede spelers, dus gefeliciteerd." Even later gaat de Liverpool-trainer verder. "Ik weet niet hoe het mogelijk is, maar ik hoef het niet uit te leggen." 

Wedden

Meer odds

Op de persconferentie van Guardiola wordt ook hij gevraagd over het beleid van de Londense club. "Wat Chelsea doet interesseert mij niet. Je hebt goede spelers nodig en Chelsea, Arsenal, Liverpool en Manchester United weten dit. Zonder goede spelers, kun je niet mee doen." 

Op de valreep haalt Guardiola er nog een voorbeeld uit het verleden bij. "Ik hoef er gelukkig niets van te zeggen, want dat doen andere instanties. Maar ik ben het niet vergeten toen wij aangeklaagd werden. Acht of negen teams in de Premier League stuurden een brief en wilden dat wij werden verwijderd. En wij staan vijfde op de lijst van Engelse clubs die het meeste uitgeven", besluit hij.