De Graafschap deelt gezondheidsupdate: Poldervaart in ziekenhuis opgenomen

De Graafschap deelt gezondheidsupdate: Poldervaart in ziekenhuis opgenomen

06-02-2023 21:53
16

De Graafschap heeft maandagavond een gezondheidsupdate over trainer Adrie Poldervaart gegeven. De oefenmeester is maandag in het ziekenhuis opgenomen.

Eerder op de maandag werd duidelijk dat Poldervaart ziek is en dat assistent-trainer Richard Roelofsen de bekerwedstrijd tegen De Treffers leidt. "Het is duidelijk dat Adrie geen griep heeft", zei technisch manager Peter Bijvelds. Maandagavond meldt De Graafschap in een verklaring dat Poldervaart is opgenomen in het ziekenhuis, waar hij minimaal één nacht moet blijven.

In het ziekenhuis moet de 52-jarige trainer verschillende testen ondergaan. "Afgelopen zondag kregen we van Adrie het bericht dat hij ziek was en de training niet zou kunnen leiden", vertelt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp op de clubsite. "Op basis van de klachten van Adrie en in overleg met hem hebben we besloten dat hij rust zou nemen. Vandaag is hij opgenomen in het ziekenhuis."

Het is onduidelijk wat Poldervaart mankeert. Ook is het onbekend of hij vrijdagavond tegen NAC Breda wel weer op de bank zit. "Namens iedereen bij De Graafschap wensen wij Adrie veel beterschap en sterkte."