Roelofsen leidt belangrijk bekerduel: 'Duidelijk dat Adrie geen griep heeft'

Roelofsen leidt belangrijk bekerduel: 'Duidelijk dat Adrie geen griep heeft'

06-02-2023 14:59 Laatste update: 15:06
24

In de belangrijke bekerwedstrijd tussen De Graafschap en De Treffers staat assistent-trainer Richard Roelofsen voor de groep. Hoofdtrainer Adrie Poldervaart zit ziek thuis en het is nog onbekend wanneer hij weer terugkeert.

Poldervaart zat nog wel op de bank in de verloren wedstrijd tegen Telstar, maar meldde zich een dag later ziek. Technisch manager Peter Bijvelds heeft daarom besloten om Roelofsen voorlopig voor de groep te zetten. "Het is duidelijk dat Adrie geen griep heeft", begint Bijvelds bij De Gelderlander

"We hebben daarom zondag gezegd dat we woensdag de situatie opnieuw bekijken. Dus ik kan nu niet zeggen of Adrie er vrijdag in de competitiewedstrijd bij NAC wel of niet bij is." Roelofsen had meteen een mededeling voor keeper Mees Bakker, die tot nu toe in de bekerwedstrijden onder de lat stond. "We spelen met in onze ogen de sterkste elf. Het is voor ons een heel belangrijke wedstrijd. Er staat veel op het spel, ook financieel." Daarmee is duidelijk dat Hidde Jurjus dinsdag keept.