Forse tegenvaller voor Tottenham Hotspur

'Tottenham krijgt na gewonnen duel met Man City ineens slecht Lloris-nieuws'

8 februari om 13:17

In de strijd om de bovenste plekken van de Premier League heeft Tottenham Hotspur een forse tik te verwerken gekregen. Het moet het voorlopig stellen zonder doelman Hugo Lloris, die niet ongeschonden uit de strijd tegen Manchester City gekomen is. Naar verwachting is de Fransman meerdere weken afwezig.

Tottenham heeft nog niets gecommuniceerd over de blessure van Lloris, maar meerdere Engelse media weten dat het er niet goed uitziet en de doelman voorlopig niet kan keepen. Naar verluidt moet de club het de komende zes à acht weken zonder hem doen. Lloris liep de blessure op in het duel met Manchester City van afgelopen zondag, dat met 1-0 gewonnen werd door een goal van Harry Kane na vijftien minuten spelen.

Met nog zestien wedstrijden te gaan lijkt het kampioenschap buiten bereik voor Tottenham, dat momenteel vijfde staat in Engeland. Het gat met nummer twee Manchester City is echter maar zes punten. Newcastle United (40 punten) en Manchester United (42 punten) staan respectievelijk vierde en derde.