Indrukwekkende opmars van Van den Brom bij Poolse topclub Lech Poznan

Indrukwekkende opmars van Van den Brom bij Poolse topclub Lech Poznan

08-02-2023 17:15 Laatste update: 17:35
25

John van den Brom begon moeizaam bij Lech Poznan, maar heeft het inmiddels aardig op de rit. De Nederlander is van de laatste plaats opgeklommen naar de derde plaats op de ranglijst.

Van den Brom werd afgelopen zomer aangesteld door Lech Poznan, maar kende een valse start. In zijn eerste maanden stonden er Europese wedstrijden, competitiewedstrijden en de strijd om de Super Cup op het programma. Mede door het drukke programma liet Lech Poznan veel punten in de competitie liggen, maar inmiddels staat de ploeg van Van den Brom. Lech Poznan noteert momenteel een derde plaats op de ranglijst. 

Afgelopen zondag won de ploeg van Van den Brom nog met 1-0 van Legnica. Lech Poznan speelt aankomend weekend tegen Wisla Plock en treft daarna FK Bodø/Glimt in de achtste finales van de Conference League. "Als we zoveel kansen krijgen, moeten we meer goals maken", aldus Van den Brom, die terugblikt op het duel met Legnica. "We krijgen veel kansen en dan is het zonde dat je in de laatste paar wedstrijden zo weinig scoort."