'Karsdorp krijgt nog meer goed nieuws en kan rentree voor Roma ruiken'

'Karsdorp krijgt nog meer goed nieuws en kan rentree voor Roma ruiken'

9 februari 2023 om 21:50

José Mourinho voegt de daad bij het woord inzake de clash met Rick Karsdorp. Volgens Gianluca di Marzio wordt de Nederlandse vleugelverdediger weer opgenomen in de selectie van AS Roma. Daarmee kan hij zaterdag zijn rentree maken tegen US Lecce.

Eerder kreeg Karsdorp al goed nieuws dat hij was opgenomen in de selectie voor de Europa League. RB Salzburg is in dat tweeluik de tegenstander. Karsdorp zou zijn band met Mourinho drastisch hebben opgepoetst, waardoor de twee weer door een deur kunnen en hij nog een kans krijgt. Karsdorp heeft nog een contract tot de zomer van 2025 en zit bij Roma sinds juli 2017.

Karsdorp kreeg het in een 1-1 gelijkspel tegen Sassuolo aan de stok met zijn trainer. In november noemde Mourinho hem 'onprofessioneel' en een 'verrader', waardoor hij de Nederlander niet meer bij de selectie wilde zien. In januari wilde de Nederlander een vertrek forceren en was onder andere Fulham geïnteresseerd. Toch lukte de overstap niet, waardoor hij niet anders kon dan het goedmaken met de Portugese trainer.