Karsdorp weer op één lijn met Mourinho

'Rust lijkt wedergekeerd bij AS Roma: Mourinho en Karsdorp begraven strijdbijl'

14 februari 2023 om 16:54
Laatste update: 14 februari 2023 om 17:42

De relatie tussen Rick Karsdorp en AS lijkt weer te zijn hersteld. De vleugelverdediger werd door trainer José Mourinho eerder nog uitgemaakt voor 'verrader', maar de twee lijken het inmiddels weer te hebben bijgelegd.

Karsdorp werd vlak voor het WK in Qatar door Mourinho aangevallen in de Italiaanse media. Na een periode van beschuldigingen over en weer lijkt de rust nu te zijn wedergekeerd. "We hebben de afgelopen periode alles uitvoerig besproken, Rick en de trainer hebben ook meerdere keren gesproken en ze hebben allebei het vertrouwen dat ze goed het seizoen kunnen afmaken", aldus zaakwaarnemer Johan Renkes in gesprek met De Telegraaf

Er gingen verhalen rond dat Karsdorp zich schuldig zou maken aan werkweigering, terwijl hij in feite gewoon geblesseerd was. "Hij is sinds deze week weer fit en beschikbaar voor de wedstrijden van AS Roma. Hij wil dolgraag met zijn teamgenoten de strijd weer aan in het veld en de club heeft ook nog veel om voor te spelen."

Renkens stelt dat de oud-speler van Feyenoord allesbehalve een 'verrader' is of is geweest. "Als dit zo was dan had Rick al direct niet meer voor de club gespeeld. Daar zijn legio voorbeelden van. Rick is geen verrader. Zo ziet de club Rick niet, de staf niet en ook zijn medespelers niet. Ze willen gewoon een fitte Rick Karsdorp terug in het team", besluit hij.