Ten Hag houdt zich nog niet bezig met titelstrijd

Ten Hag over titelaspiraties: 'Daar denken we nu niet over na'

19 februari 2023 om 21:22
Laatste update: 19 februari 2023 om 21:28

Manchester United en Erik ten Hag houden zich nog niet bezig met de titelrace in de Premier League. De Nederlandse coach wil dat zijn team de focus legt op de volgende wedstrijd. Marcus Rashford is het eens met Ten Hag en bereidt zich voor op het spannende programma van The Red Devils.

Er heerst veel optimisme in Manchester. Het team van Ten Hag won met 3-0 van Leicester City en vindt zichzelf op drie punten van nummer twee en stadsrivaal Manchester City. De Mancunians houden zich desondanks nog niet bezig met de titelrace, meldden Ten Hag en Rashford. "Daar denken we nu niet over na. Wij denken na over morgen. We moeten een betere versie van onszelf worden. Daar werken we voor. We zitten pas in februari, we kijken niet te ver vooruit", aldus de Nederlandse oefenmeester.

Spits Rashford is de man in vorm bij Manchester United en scoorde tweemaal tegen Leicester. Hij staat achter de woorden van Ten Hag. "Het is nog vroeg in het seizoen. We strijden op veel fronten en er komen deze week nog twee enorme belangrijke wedstrijden aan", zegt de 25-jarige Engelsman na de wedstrijd tegen Leicester.

Manchester United werkt aankomende week de return tegen FC Barcelona af. Daarna wacht hen een League Cup-finale tegen Newcastle United.