Mané keert terug op het trainingsveld bij Bayern

Goed nieuws in München: Mané hoopt fit te zijn voor return tegen PSG

19 februari 2023 om 23:24

Sadio Mané keerde op zondag terug bij de training van Bayern München, meldt BILD. De aanvaller lijkt bijna hersteld te zijn van een kuitblessure die hij opliep in november van vorig jaar. Bayern hoopt dat hij op tijd fit is voor het affiche tegen Paris Saint-Germain in de Champions League.

Op zondagochtend maakte de dertigjarige zijn opwachting in de training van Der Rekordmeister. Het team van coach Julian Nagelsmann hoopt in de Champions League weer te kunnen beschikken over de aanvaller, die op 8 november geblesseerd uitviel in het duel met Werder Bremen. Deze verwonding hield de vleugelspeler langs de zijlijn tijdens het WK in Qatar. Ook heeft hij nu al tien wedstrijden moeten missen voor de Bundesliga-koploper. 

Mané was in veertien optredens goed voor zes doelpunten en drie assists. Bayern beschikt over een grote hoeveelheid aan opties op de flanken die de Senegalees moesten vervangen in zijn absentie.

De Duisters strijden nog mee op alle fronten. In de competitie telt het gat tussen Bayern en nummer twee Borussia Dortmund om precies te zijn nul punten.