Ajax-opponent Union glijdt uit in Duitsland: 'Terugwedstrijd speelde geen rol'

Ajax-opponent Union glijdt uit in Duitsland: 'Terugwedstrijd speelde geen rol'

20-02-2023 11:53 Laatste update: 12:07
46

Union Berlin speelde zondag teleurstellend met 0-0 gelijk tegen Schalke 04. Daar balen ze van in Berlijn, maar de spelers richten zich nu op de return tegen Ajax.

"Het ontbrak ons aan moed om Schalke echt onder druk te zetten", zegt trainer Urs Fischer na afloop. "We waren duidelijk veel te onnauwkeurig, maar uiteindelijk klaag ik niet. Dit punt nemen we mee en is er weer een op weg naar onze doelen." 

Wedden

Meer odds

Ook verdediger Robin Knoche baalt van de 0-0. "Je kunt er niet vanuit gaan dat je zomaar wint. Ik denk dat elke wedstrijd in de Bundesliga hard werken is en dat weten we. Je kon aan de laatste wedstrijden van Schalke al zien dat ze het op dit moment heel goed doen."

"De terugwedstrijd tegen Ajax speelde geen rol in onze gedachten. Misschien had de reis ook wel invloed op ons spel, want die was vermoeiend. De tegenstander speelde ook erg agressief. Het speelde allemaal een rol, maar uiteindelijk hadden we ons hoofd vol en misten we net dat beetje geluk dat we de afgelopen weken zo vaak hebben gehad."

Union Berlin staat momenteel derde in de Bundesliga, maar nummers twee Borussia Dortmund en Bayern München staan in punten gelijk (43).