Kian Fitz-Jim trekt zich niets aan van haatberichten

Fitz-Jim ligt niet wakker van haatberichten over kapsel: 'Moeten ze vooral doen'

22 februari 2023 om 15:59

Kian Fitz-Jim ligt niet wakker van de haatberichten over zijn kapsel. De negentienjarige middenvelder van Ajax krijgt wel eens vervelende opmerkingen binnen over zijn haar, maar daarover haalt hij zijn schouders op.

"Mensen zeggen soms dat ik op een meisje lijk, maar daar trek ik me niks van aan", aldus Fitz-Jim in een interview met AjaxTV. De middenvelder is niets anders gewend. "Daar heb ik al mijn hele leven mee te maken. Vooral vroeger toen ik kleiner was en een zachter gezicht had. Maar ik trek me er niet zoveel van aan. Als mensen daar blij van worden, moeten ze het vooral doen."

"Er zijn weinig mensen die in mijn gezicht zeggen: Je lijkt op een wijf!”, vervolgt Fitz-Jim. "Maar als ze dat onder m’n Instagram zetten, dan moeten ze dat vooral doen. Als je een volwassen kerel bent en zegt dat ik op een meisje lijk, dan vind ik dat kinderachtig."

Het Ajax-talent kwam dit seizoen tot nu toe twee keer in actie tijdens een Eredivisie-duel van de Amsterdammers. In het gewonnen duel met FC Den Bosch in de KNVB Beker had hij een basisplaats.