Vitesse en eigenaar stadion ruziën weer: 'Onbetrouwbare, incapabele bestuurders'

'Ik ken alleen twee onbetrouwbare, incapabele bestuurders bij Vitesse'

24 februari om 20:51

Vitesse en stadioneigenaar van het GelreDome Michael van de Kuit zijn nog altijd aan het bakkeleien over het gebruik van het stadion in Arnhem. De club zou ‘in hoofdlijnen akkoord zijn’ over het gebruik van het stadion, maar volgens Van de Kuit is daar niets van waar.

De Arnhemmers kwamen eerder deze dag met een statement, waarin het akkoord werd aangekondigd. Toch zou Van de Kuit nog niet hebben gereageerd op het laatste voorstel van de club, ook al was de deadline hiervoor afgelopen woensdag. Eerder spande Vitesse een kort geding aan tegen de eigenaren van het GelreDome, omdat de club geen zicht kreeg op een verlenging van het huurcontract.

Van de Kuit is inmiddels met een korte reactie gekomen op het nieuws dat Vitesse zou wachten op zijn akkoord. "Ik ken geen voorstel en ik ken ook geen eeuwigdurend speelrecht", vertelt Van de Kuit over het voorstel en de eisen van de Arnhemse club tegen de Gelderlander. "Ik ken alleen maar twee onbetrouwbare, incapabele bestuurders die vijf jaar niks hebben gedaan en nu een voorstel via een persbericht doen." Vitesse vertelde eerder dat de club Van de Kuit had uitgenodigd voor een nieuw gesprek.