Liverpool mikt op omslagpunt: Salah kan voor zesde keer op rij scoren tegen United

5 maart om 15:00

ADVERTORIAL – Het Premier League-weekend wordt zondag afgetopt met een heerlijk affiche: Liverpool treft Manchester United op Anfield. The Mancunians zitten in een fase waarin alles goed lijkt te vallen, terwijl The Reds wanhopig op zoek zijn naar een omslagpunt. Gezien de historie is er een kans dat Mohamed Salah ze daarbij gaat helpen. Jack’s heeft weer mooie odds voor je klaarstaan!

Wedstrijden tussen Manchester United en Liverpool zijn al eerder een omslagpunt gebleken

Nog niet zo lang geleden waren de rollen van Manchester United en Liverpool omgedraaid. Het waren The Reds die het seizoen als titelfavoriet in gingen, terwijl de club uit Manchester het seizoen met zeer teleurstellende resultaten begon. Met Erik ten Hag als nieuwe manager werden de wedstrijden tegen Brighton & Hove Albion en Brentford verloren, waardoor de druk er in het derde competitieduel goed op zat.

Dat duel speelde United tegen Liverpool, op Old Trafford. De thuisploeg verscheen met een heel andere mentaliteit op het veld en wist het elftal van Jürgen Klopp bij de keel te pakken. The Mancunians wisten het duel met 2-1 te winnen, waardoor het vertrouwen in Ten Hag en co. beetje bij beetje begon te groeien. Uiteraard hoopt Liverpool zondag op een zelfde scenario, maar dan in hun eigen voordeel.

Liverpool hunkert naar overwinning, Salah heeft patent op scoren tegen United

Het duel tussen Liverpool en Manchester United van zondag is er één tussen de nummer zes en drie van de Premier League. Trent Alexander-Arnold blikte afgelopen week al vooruit op het treffen en gaf bij Sky Sports aan dat Liverpool een overwinning tegen een club als Manchester United nodig heeft om het vertrouwen weer helemaal terug te krijgen. Daar zal de ploeg zijn sterspeler Salah hard bij nodig hebben.

Een blik op de historie verraadt dat Salah het eigenlijk wel fijn vindt om tegen United te spelen. De Egyptenaar is bezig aan een imposante reeks: in de laatste vijf officiële wedstrijden tegen de club uit Manchester wist hij tot scoren te komen. Salah mag dit seizoen dan wellicht niet in de vorm steken die we de afgelopen jaren van hem gewend zijn, maar afgelopen woensdag tegen Wolverhampton Wanderers gaf hij met een doelpunt ook weer even snel zijn visitekaartje af. De dribbelkoning lijkt klaar te zijn voor het topduel.

De odd

Lukt het Salah om zijn zesde treffer op rij te maken tegen Manchester United? Dan krijg je daar 2.60 keer je inzet voor bij Jack’s. Zorgt het doelpunt van Salah er mede voor dat Liverpool de wedstrijd wint? Dan kan je de odd van 4.30 spelen die daar voor staat.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust